torsdag 5 juli 2012

Fredag - Brooklyn Brewery

Detta är del 5 av mina inlägg om Good Beer Week 2012. Se del 1, del 2, del 3 och del 4.


Fredagen spenderades mest med icke ölrelaterade aktiviteter men på kvällen gick vi till The Great Northern Hotel som hade besök av Brooklyn Brewery. Bryggeriet hade med sig en massa trevliga öl som aldrig hade sålts i Australien tidigare. Tyvärr blev det sjukt dyrt då en bricka med provglas av alla ölen kostade $50 AUD. Ouch.

Många öl skulle provas men jag vet inte om alla kunde uppvisa en optimal smakupplevelse då allting tog ganska lång tid, allt från att bartendern skulle hälla upp alla glas till att hitta ett ledigt bord. Så kolsyrenivån var lite lustigt i de flesta glasen :/

Lite senare under kvällen fick jag en pratstund med Eric Ottaway, företagets direktör. Vi snackade bland annat om den Carnegie porter som de bryggde tillsammans med Carlsberg. Eric var tydligen riktigt nöjd med resultatet och tyckte att de hade varit ett riktigt kul projekt. Det bjöds även på lite öl som jag hade testat tidigare under kvällen. Han pratade även om något uppkommande litet projekt i Sverige tillsammans med Debaser i Stockholm. Spännande!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar